Tapahtuman ajankohta: keskiviikkoisin aikavälillä 03.04. - 22.05.2019
Sijainti: Helsinki, Malmi
Lisätty: 27.03.2019 klo 22:32 (päivitetty 14.04.2019 klo 15:41)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tule tanssimaan buggia!

Tällä kurssilla opit buggin å-hej -perustekniikan. Kurssilla ei vaadita aikaisempaa tanssikokemusta mutta kurssi sopii myös sinulle, joka jo osaat buggia ja haluat tutustua å-hej -tekniikkaan.

Kurssi on keskiviikkoisin (ei 1.5.):
Klo 18.00-19.25 perustekniikka
Klo 19.30-20.55 perustekniikka++

*es alennushinta:
- 10 € /85 min (norm. 12 €)
- 18 € / koko ilta (norm. 20 €)

Maksu käteisellä.

Alennus *es rannekkeella, josta myös tunnistat muut paikalla olevat eurosinkut. Jos sinulla ei ole ranneketta (hinta 1 €), ota yhteys Margeen (es.kooMarge@gmail.com), joka on todennäköisesti bugg-kurssilla itsekin klo 19.25 alkaen.

Osoite: Malmin VPK, Askartie 8, Hki (5 min kävely Malmin juna-asemalta).

Laita jalkaan sisätossut/lenkkarit ja päälle rennot kevyet vaatteet - tässä lajissa saattaa tulla lämmin ;) Vesipullokin usein tarpeen.

Ohjaajana toimii Toivo "Topi" Boström ja näyttöparina Satu Kervinen. Topilla on pitkä kokemus ko. tyylisuunnasta. Hän on opetellut lajin ruotsalaisten valmentajien ohjauksessa lukuisilla leireillä sekä Suomessa että Ruotsissa. Topi on myös käynyt neljä ohjaajakurssia, vetäjinä ovat olleet Kalle Palo, Håkan Thorsell ja Musse Westerlund.

Tiedustelut: vandabugg@gmail.com tai GSM 040 847 2199 (Topi).

Ps. Tervetuloa myös *esTanssijat-ryhmään Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/esTanssijat/

***
Ai mikä bugg?

Bugg on ruotsalaisperäinen kädenalitanssi, joka sopii moneen musiikkiini. Monia buggissa viehättää sen vapaus: miesten askellus buggissa vapaata ja tässä tanssissa annetaan myös naisille vapauksia päättää tanssistaan itse, kuten käännösmääristä, käännösten nopeudesta, koristelusta jne.

Bugg on vahvasti ns. kädenalitanssi, joten sen tyypilliset tanssiotteet ovat avoimia käsiotteita; sitä ei juurikaan tanssita suljetussa tanssiotteessa kuten esim. tangoa ja valssia.

Mihin musaan buggia tanssitaan? Esim. näihin: Unchain my heart (Joe Cocker), Wig Wam Bam (The Sweet, suom. Menneisyyden vangit), Apinamies (Kikka), Kun kuuntelen Tomppaa (Paula Koivuniemi), Krokotiili-rock (Muska), Sata salamaa (Virve Rosti) ym. Kurssilla kuitenkin soitetaan suureksi osaksi ruotsinkielistä bugg-musaa.

Tässä taidonnäyte jo pidempään tanssineilta: https://www.youtube.com/watch?v=E6v4cMx_QZA&list=PLYc-sPD_TVKv1mmsfXaL9AvOdaJzrj7iq


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet