Tapahtuman ajankohta: 09.07. - 14.07.2019
Sijainti: Jersey
Lisätty: 29.04.2019 klo 23:10 (päivitetty 06.05.2019 klo 14:24)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kanaalipyöräily Jerseyn saarella

Näe ja koe Jerseyn upeat maisemat, kylät ja merenrannat !

Saari on tuttu kaikille muinaisesta etsiväsarjasta Bergerac. Nyt tuohon Englannin kanaalisaareen tehdään perinteinen Matkiksen järkkäämä *es-pyöräreissu.

Pyöräilyreissun ajankohta on ti 9.7.- su 14.7.. Lennämme kohteeseen Helsingistä Lontoon kautta mennen tullen. 5 yötä hotellissa, josta upea citynäkymä yli st. Helierin (saaren pääkaupunki). Hinta-arvio tällä hetkellä on n. 399€/hlö. Hintaa tarkennetaan ilmoon suunnittelun edetessä. Tällä hetkellä on varattu majoitus. Varmistaaksesi paikkasi maksa 150e ennakkomaksu pe 3.5. mennessä tai viikon kuluessa jos ilmoittaudut sitä myöhemmin. Loppuosan maksun eräpäivä on pe 7.6. (Matkan hintaan voi vaikuttaa brexit, valuuttakurssien vaihtelu ja osittain lopullinen lähtijämäärä, joten järkkäri varaa oikeuden hinnanmuutoksiin +-10 %).

Reissun hintaan sisältyy: majoitukset, aamiaiset, vuokrapolkupyörät, kuljetukset kentältä majoitukseen jerseyllä, huoltoauto, kartta reittiehdotuksista, järjestelyt, matkanjohtaja. 
Hintaan EI sisälly: lennot, ei lounaita eikä illallisia, ei saunoja, ei nähtävyyksiä. Lounaat yleensä syödään pyöräilypäivinä kunkin omaan tahtiin, illalliset yhdessä.

Lennot pyritään varaamaan heti kun väh 6 hlöä on koossa.
lennot Lontoosta (Gatwick) Jerseylle (st. Helier) hoitaa järkkäri.
Mitkään lennot EIvät sisälly hintaan, mutta järkkäri auttaa niidenkin hankinnassa. Suomen Lennot (tällä hetkellä N.150 euroa yhteensä eestaas hki-lontoo-hki) voi myös varata itse halutessaan, mutta reissun aikataulu on kysyttävä järkkäriltä.

Kohdesaari on suht tasaista maastoa ja helposti poljettavaa. Helppo polkea, kun laukut on majoituksessa. N. 40 km päiväosuudet sujuvat huomaamatta ja kevyesti porukassa polkien kesäauringon paistaessa. Kullekin löytyy omanvauhtistansa ja mukavaa pyöräilyseuraa. Pyöräiltävää riittää pariksi kolmeksi päiväksi pienellä saarella (+retkipäivä+menopäivä+paluupäivä). Normaali peruskunto riittää. Mieluiten tietty jonkin verran pyöräilykokemusta samalta kesältä.

Linkki ja kuvia ja sisältöä kohteesta:
Www.jersey.com

Ole nopea ja ilmoittaudu www.tahtoomukaan.net, sillä nämä perinteiset *es-pyöräreissun paikat viedään käsistä. Paikkamäärä rajattu. Meilitse ei voi ilmoittautua. 

Tiedustelut ja utelut: touchme1966@gmail.com tai 045-78714629

Tämänkin *es-tapahtuman sinulle taikoi

Matkiksen Elämystehdas
*es-pyörämatkoja jo vuodesta 2002
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet