Tapahtuman ajankohta: 29.09. - 30.09.2012
Sijainti: Kouvola
Lisätty: 21.09.2012 klo 14:39 (päivitetty 28.09.2012 klo 10:58)
Ikäraja: 30-50-vuotiaille

Luonto- ja patikointiretki (TÄYNNÄ)

Lähdemme retkeilemään syyskuun viimeisenä viikonloppuna Kouvolan pohjoisosiin Heisanharjun retkeilyalueelle. Se on monelle tuttu aikaisemmista retkistä, sillä olemme isolla bussiryhmällä olleet siellä syyskuun lopussa 2009 ja kesäkuun puolivälissä 2011.

Heisanharju on Kymenlaakson hienompia retkikohteita, jossa on aito erämaatunnelma. Alue on luonnonsuojelualuetta, josta voi tehdä eripituisia patikointiretkiä. Leiripaikka sijaitsee kapealla harjukannaksella kahden erämaajärven välissä. Retkeilyrakenteina on laavu, kota, puucee, puuvaja, nuotiopaikka, laituri ja soutuvene. Yöpyä voi lämmitettävässä kodassa tai laavussa, ja halutessa privaatisti myös tietysti omassa teltassa. Alueella on merkittyjä patikointireittejä, hyvät sieni- ja puolukkamaat.

Tällä kertaa menemme pienemmällä ryhmällä. Kuljetukset hoidetaan kimppakyydein. Polttoainekulut jaetaan autokuntien kesken. Ruoat jokainen pääsääntöisesti hankkii itse, mutta toki voidaan myös ostaa osittain yhteisiä herkkuja, joista kerätään ”kolehti” paikan päällä.

Ilmoita samalla oletko omalla autolla ja voitko ottaa muutaman kyytiin (ja lähtöpaikka) tai tarvitko kyytiä. Tarkoitus olisi lähteä lauantain aamupäivällä ja palata sunnuntain iltapäivällä. Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 23. syyskuuta.

Terveisin

Leena ja Mikko

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet