Tapahtuman ajankohta: 03.08. - 12.08.2018
Sijainti: Itävalta
Lisätty: 18.04.2018 klo 11:31
Ikäraja: 18-55-vuotiaille

Sinkkuvaellus itävallan Alpeilla

Kiinnostaako vaellusmatka Itävallan Alpeilla?

Ohjelmassa Lech River Trail (Lechweg) 125 km vaellusreitti Itävallan Alpeilla 3-12.8.18.

Reitti alkaa Formarinsee järveltä (1.793m) ja laskeutuu alas myötäillen Lech jokea päättyen Saksan puolelle Fuessen kylään (723m). Nousua reitillä yhteensä 4.320m ja laskua 5.390m. Reitin läpäisy edellyttää kokemusta yli 4 tunnin patikoinneista ja kohtalaista kuntoa.

Matkan toteutus tiiviillä aikataululla viikon aikana (10vrk), kaksi matkapäivää ja kahdeksan vapaaehtoista 10- 22 km pituista patikointipäivää. Etenemme reitillä rauhalliseen tahtiin luonnosta nauttien, yksin, parina tai ryhmissä. Päivissä on aikaa kyliin tutustumiseen, lisäretkiin tai hemmotteluhoitoihin. Aamiaisen jälkeen majoituksen edestä patikkabussilla päiväkävelyn alkuun, voit aina kävellä haluamasi päivämatkan jonka jälkeen bussilla takaisin majoitukseen. Perillä odottaa monipuolinen saunaosasto ja illallisbuffet, päivittäin tarjolla keittoa, salaattia, pääruoka neljästä eri vaihtoehdosta ja jälkiruoka.

Majoitus koko matkan ajan kylässä Bach kolmen tähden vaellushotellissa kahden hengen huoneissa, parisängyt omalla patjalla ja peitolla. Yhden hengen huoneita lisähintaan.

Hinta 890 €, sisältää lennot Helsinki-München, kenttäkuljetukset ja majoituksen puolihoidolla (aamiais- ja illallisbuffet), sekä turistiverot. Hintaa sisältyy myös paikallinen Lechtal Aktiv Card, jolla ilmainen paikallisliikenne “WanderBus”, hiihtohissi nousuja vuorille, museoita, näytöksiä, alennuksia ja paljon muuta.

Toimimme matkan ajan tiiviisti yhdessä, joten sopeutuvainen, joustava ja sosiaalinen luonne on edellytys, ethän omalla käytökselläsi pilaa muiden lomatunnelmaa.

FB-ryhmään pääsy ei vielä tarkoita valintaa mukaan matkalle, vaan mahdollistaa tarkempien lisätietojen saannin ja tutustumisen muihin mukaan ilmoittuneisiin, ryhnään pääsy edellyttää vastausta kysymyksiin.

Kohderyhmä on 30-55 vuotiaat sinkut, matkantoteuttaja varaa oikeuden valita matkalle sopivat osallistujat!

Paikkoja varattu 30 henkilölle, ilmoittautuminen lukitaan 22.4, sen jälkeen tarjolla vain mahdollisia peruutuspaikkoja.


Ilmoittautuminen https://www.tahtoomukaan.net/

Vaellus terveisin
Oxa
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet