Tapahtuman ajankohta: 20.10. - 23.10.2017
Sijainti: Praha, Tsekki
Lisätty: 03.08.2017 klo 23:53 (päivitetty 08.09.2017 klo 11:15)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Pitkä virkistävä viikonloppu Prahassa

99Lokakuussa eurosinkut suuntaavat pitkäksi viikonlopuksi Prahaan!

Praha on Tsekin pääkaupunki ja se sijaitsee kauniin Vltavajoen rannalla. Kaupungin hyvin säilynyt keskiaikainen vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintäluetteloon. Vanhojen pubien holvikaaret ja historian havina antavat oman silauksensa niin oluen kuin ruoankin makuun. Lämpimät ilmat jatkuvat lokakuulle asti.

Varaa nyt lentosi ja hotellisi ja liity seuraan! Lennot kustantavat vain noin 190 e (=Finnairin hinta 3.8.17) + hotelli. Ilmoituksen lopussa on koollekutsujien lento- ja hotellitiedot, jos haluat samalle lennolle ja samaan hotelliin.

Huom. Tällä matkalla ei ole varsinaista järjestäjää vaan koollekutsuja 🙂 Prahassa ei ole pakollista yhteistä opastettua ohjelmaa vaan halutessamme voimme jakaantua pienempiin porukoihin kunkin kiinnostusten mukaisesti.

Liity Facebookin ryhmään *esPraha 2017: https://www.facebook.com/groups/esPraha2017/?fref=ts. Siellä voimme suunnitella yhdessä matkaohjelmaa. Suunnitelmissa ovat ainakin Petra ja Josefov (Prahan juutalaiskaupunki), vanhaa kaupunkia sen oluttupia tietysti unohtamatta. Voit myös kysellä huonekaveria ryhmästä.


Sinkku, tervetuloa mukaan!

Näkemisiin matkakumppanisi
Päivi & Marge
yht. otot: paivi.ollilan(at)gmail.com

***

Koollekutsujien lentoaikataulu Finnairilla (voit ottaa samat lennot tai jotkut muut):

- meno la 21.10.2017 klo 9.35, Prahassa klo 10.50
- paluu ma 23.10.2017 klo 19.30, Helsingissä klo 22.35
> hinta 179 e / henkilö (hintatieto 3.8.2017)


Koollekutsujien hotelli (voit ottaa huoneen samasta hotellista tai valita jonkun muun):

- Hotel U Tří Bubnů, hinta kahden hengen huoneessa 214 e/ huone (hintatieto 3.8.2017)

Hotel U Tří Bubnů sijaistee historiallisessa keskustassa 50 metrin päässä vanhankaupunginaukiolta, jossa Orlojin astronominen kello sijaitsee. Majoituspaikka sijaitsee vastapäätä taloa, jossa kuuluisa kirjailija Franz Kafka asui. Hotellirakennus on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin.

Suosittu ravintola Brasileiro sijaitsee samassa rakennuksessa. Monumentit, kuten Pyhän Nikolauksen kirkko ja Týn-katedraali, sekä erilaiset ​​klubit, viihtyisät baarit ja kahvilat ovat välittömässä läheisyydessä. Alueella on myös monia kauppoja. Maamerkit, kuten Kaarlensilta ja Rudolfinum, sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä. Venceslauksen aukiolle on matkaa 700 metriä. Lähin metroasema sijaitsee vain 200 metrin päässä.

Käytettävissä on ilmainen WiFi, ja kannettavia tietokoneita voi lainata maksutta.Englannin-, ranskan-, italian- ja saksankielisiä audio-oppaita Prahan kaupunkikierroksia varten voi lainata maksutta (saatavuuden mukaan) U Tří Bubnůsta.

(Lähde Booking.com)

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet