Tapahtuman ajankohta: 02.06.2017
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 11.05.2017 klo 19:00
Ikäraja: Yli 18-vuotiaille

*es Biljardia

Tule kokeilemaan millaista on pelata biljardia sinkkujen kesken eritoten eurosinkkujen kanssa. Eurosinkut on live yhteisö jossa jokainen voi ja saa järjestää *es tapahtumia juuri järjestäjänsä näköisiä. Tapahtumajärjestäjät eivät ole ammattilaisia vaan sinkkuja jotka haluavat tapahtumiensa kautta tutustua toisiin sinkkuihin. Tule mukaan.

*es Biljardia tapahtumassa pelataan rennosti oikeilla biljardin säännöillä. Emme aivan kaikilta osin noudata niitä orjallisesti, jotta taitojemme mukaisesti pelaaminen olisi mukavaa ja hauskaa yhdessä tekemistä. Kokeneemmat opastavat vasta-alkajia ja aiemmin nuoruusvuosinaan pelanneita pelin saloihin. Pelaamme pääosin 8-palloa jossa kaksi paria pelaavat vastakkain. Tässä lyhyt oppimäärä pelin säännöistä joilla pääset jo alkuun https://fi.wikipedia.org/wiki/Kasipallo . Niin sanottua maalaamista noudatamme vain, kun määritetään parien pelattavat pallot (täysväri tai kaksivärinen).

Aloittelijoita *es Biljardissa on ollut 1-6 per peli-ilta, niin miehiä kuin naisiakin. Tule kokeilemaan millaista on pelata biljardia sinkkujen kesken.

Kerron lisää tapahtumasta alla olevan linkin kautta:
https://eurosinkut.net/tapahtumat/es-biljardia-17/

Terveisin Jarkko
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet