Tapahtuman ajankohta: 31.10. - 12.11.2020
Sijainti: Etelä-Afrikka
Lisätty: 30.12.2019 klo 13:02 (päivitetty 12.01.2020 klo 18:13)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Etelä-Afrikan aarteita

31.10. Lähtö Helsingistä kohti Etelä-Afrikkaa

1.11. Saapuminen Johannesburgiin, josta matka jatkuu kohti Pilanesbergia joka on malaria vapaa alue. Hetki aikaa rentoutua ennen ensimmäistä safaria joka on heti illalla ja tarkoituksena on yrittää bongata iso vitonen. Safarin jälkeen odottaa maukas illallinen.
Aamiainen koneessa
Illallinen
Majoitus: Black Rhino

2.11. Aikainen aamuherätys ja safarille. Ennen safaria ehtii joumaan kupposen kahvia/teetä tai mehua. Aamiainen on safarin jälkeen. Aamiaisen jälkeen voi rentoutua aina lounaaseen asti samoin lounaan jälkeen. Kiireetöntä oleskelua ennen iltasafaria tai lähteä puskakävelylle rangerin johdolla.
Aamiainen
Lounas
Illallinen
Majoitus: Black Rhino

3.11. Jälleen aikainen aamuherätys, safarille, aamiainen, jonka jälkeen majojen luovutus. Suuntana on Sun City jossa voi vapaasti käyskennellä. Jos haluaa pelata golfia, se onnistuu (aika varattava etukäteen), käydä ajansillalla ihailemassa isoja norsupatsaita, shoppailla, nauttia monien ravintoloiden tarjonnasta, käydä Kwena krokotiilipuistossa missä asustaa n. 7000 krokotiilia tai viettää aikaa vedessä läträten.
Aamiainen
Majoitus: Birchwood

4.11. Aamiaisen ja huoneen luovutuksen jälkeen lentokentälle josta parin tunnin lento Kapkaupunkiin.
Kapkaupunkiin päästyämme suuntaamme Stellenboschiin missä vapaata aina omakustanteiseen illalliseen asti, joka kaupungin ehkä parhaimmassa ravintolassa.
Aamiainen
Majoitus: Eendracht

5.11. Aamiaisen jälkeen on tullut aika siirtyä viinitiloille maistelemaan maukkaita Etelä-Afrikkalaisia viinejä. Käymme kolmella tilalla jonka jälkeen omakustanteinen lounas. Myöhäisen lounaan jälkeen palaamme hotellille.
Ilta vapaata
Aamiainen
Majoitus: Eendracht

6.11. Aamiaisen ja huoneen luovutuksen jälkeen matka jatkuu kohti Hyväntoivonnimeä Chapman’s peakin kautta joka on rankattu maailman kymmenen upeimman maisemareitin joukkoon.
Hyväntoivonniemeltä matkaamme toiselta puolelta niemeä kohti Simon’s Townia jonka jälkeen hotelille joka aivan V&A Waterfrontin vieressä.
Aamiainen
Majoitus: Portswood

7.11. Vierailu Kapkaupungissa ei ole täydellinen ilman puolipäivä retkeä “Mother Cityssa”
Hotellilta suuntana on Pöytävuori, minne noustaan pyörivällä kabiinilla. Huipulta on upeat näkymät ympäri Kapin alueita ja tarkkasilmäisimmät onnistuvat bongaamaan DAZZYJA eli kalliotamaaneja. Pöytävuori on säävarauksella eli sään salliessa kabiini kulkee. Pöytävuorelta matka jatkuu rantareittiä Cliftonin ja Sea Pointin kautta kaupungin keskustaan ja Green Marketille missä voi tehdä ostoksia.
Matka jatkuu parlamenttitalon, kaupungintalon, linnoituksen ja orjatalon kautta Bo Kaapiin joka tunnetaan myös nimellä Malay korttelina. Arkkitehtuuri edustaa tyyliä millainen Kapkaupunki oli 200-vuotta sitten. Kaupunkikierroksen jälkeen paluu hotellille. Ilta vapaata
Aamiainen
Majoitus: Portswood

8.11. Vapaa päivä, jolloin voi nautiskella Kapkaupungista omassa tahdissa vailla mitään hoppua.
Aamiainen
Majoitus: Portswood

9.11. Aamiaisen ja huoneen luovutuksen jälkeen matka jälleen jatkuu. Ensimmäisenä etappina on Betty’s Bay ja sen valtava pingviini yhdyskunta. Aikamme ihailtua suloisia otuksia jatkamme Hermanukseen mikä on WWF:n rankkaama nro 1 paikka valaiden bongailuun.
Aamiainen
Majoitus: Windsor

10.11 Aamiaisen jälkeen vaihtoehtoisesti hurjimmat voivat lähteä valkohai häkkiin tai merelle valaita ihailemaan lähempää. Jos tuntee ettei kumpikaan oikein ole oma juttu, niin voi viettää päivän Hermanuksessa.
Aamiainen
Majoitus: Windsor

11.11. Aamiaisen ja huoneen luovutuksen jälkeen on tullut aika siirtyä Kapkaupunkiin takaisin ja lentokentälle. Kotimatka alkaa.

12.11. Saapuminen takaisin Suomeen monia elämyksiä ja kokemuksia rikkaampana.Hinta: Normaali hinta: 2800€/hlö. Eurosinkuille: 2550€/hlö jaetussa 2hh huoneessa.

Matkan järjestää vastuullinen matkanjärjestäjä.
Hinta pitää sisällään: Kuljetukset Johannesburgista Pilanesbergiin, Sun Cityyn ja takaisin Johannesburgiin. Kuljetukset laillistetulla kuljettajalla Kapkaupungissa ja Stellenboschissa. Sisäänpääsymaksut (lukuunottamatta Pöytävuorta ja Sun Cityn maksullisia aktiviteetteja), tietullit, mainitut ruokailut ilman juomia, safarit, luonnonsuojelumaksut, majoitukset kahden hengen huoneissa, suomalaisen sertifioidun Etelä-Afrikka spesialistin oppaana, verot.

Hinta ei sisällä: Kansainvälisiä lentoja, sisäistä lentoa, (lennot tällä hetkellä n. 700€) valas tai haihäkkiä, juomia, henkilökohtaisia matkavakuutuksia, tippejä.


Kiinnostuneille/osallistujille järjestetään infotilaisuus helmikuussa Helsingissä.


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet