Tapahtuman ajankohta: 17.06. - 23.06.2020
Sijainti: Saaremaa
Lisätty: 31.05.2020 klo 07:59
Ikäraja: Yli 20-vuotiaille

Juhannus vielä auki

Hei,
etkö tiedä mitä teet Juhannuksena? Tule telttailemaan tontilleni Sörvenniemeen merenrannalle Saaremaan eteläiseen niemeen. Paikka on 50km Kuressaaresta ja lähin kauppa on 3km päässä kuten lähimmät naapurit noin 2km päässä. Teltta ja makuualusta riittää erinomaisesti.

Kaupalla oli ainakin viime vuonna kokko, elävää musiikkia, tanssia ja erilaisia kilpailuja kuten köyden vetoa jne.

Tontillani on agrekaatti joten jääkaappi toimii siellä ja pitää ruuat oikeassa lämpötilassa, grilli löytyy ja suomalaisena tottakai on myös sauna olemassa.

Laivalippu Suomen ja Viron välille kannattaa hankkia ajoissa koska hinnat Juhannuksen aikaan on korkeat. Vuosaari - Muuga väli on 4h matka mutta erittäin edullinen. Lisäksi kannattaa varata netistä praamid.ee sivuilta lauttamatka etukäteen koska olet silloin etuoikeutettu siihen vuoroon jonne olet liput ostanut, muut tulee sen mukaan mitä lautalle mahtuu.

Matkaa on Tallinnasta Virtsun satamaan noin 140km ja Kuivastun satamasta tontilleni 122km. Ruuat kannattaa ostaa Kuressaaresta josta ajaa tontilleni noin 25 minuutissa. Omaan autooni mahtuu 1-2 henkilöä, mutta en osaa sanoa vielä tarkkaa päivää koska tulen takaisin. Kuressaaresta pääsee bussilla Tallinnaan helposti ja voin kuljettaa ainakin sinne bussiasemalle jos pitää päästä aiemmin kotiin kuin itse lähden.

Lisätietoja numerostani o4o 9o12252.
T. Jarppa


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet