Tapahtuman ajankohta: torstaisin aikavälillä 03.09. - 20.12.2018
Sijainti: Helsinki, Pakilan vpk
Lisätty: 03.09.2018 klo 22:19 (päivitetty 11.10.2018 klo 22:08)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Torstaisin BUGG *es alennuksella

Kiinnostaako paritanssi, ehkä jopa tanssilavoilla käynti? Mutta humppa ja polkka ei tunnu omalta? Tässä pari-/seura-/lavatanssi, jonka avulla joraat niin diskossa kuin perinteisimmissä tanssipaikoissa!

Mikä bugg?

Bugg on rock’n’swing-tanssi, jota tanssitaan yleensä nopeamman musiikin tahdissa. Buggina voi tanssia vaikkapa seuraavia biisejä: Unchain my heart (Joe Cocker), Sharp Dressed Man (ZZ Top), Sweet Dreams (Eurythmics), Mustang Sally (Wilson Pickett), Rubberneckin’ (Elvis), Krokotiili-rock (Muska), Miks ei (Laura Voutilainen), Wig Wam Bam (The Sweet, suom. Menneisyyden vangit), Apinamies (Kikka), Kun kuuntelen Tomppaa (Paula Koivuniemi) ja Sata salamaa (Virve Rosti). Bugg on siis hyvin yleiskäyttöinen. Se on askellukseltaan, tyyleiltään sekä kuvioiltaan verrattain vapaa kädenalitanssi ja se sopii kaikkeen nelijakoiseen musiikkiin. Lähde.

Katso, miltä bugg näyttää: Koko Suomi tanssii: Bugg

Missä ja milloin?

Paikka: Pakinkylän VPK (Pakilan VPK), Pakilantie 64, Helsinki. Kehä I:n välittömässä läheisyydessä.

Aika: torstaisin 6.9.2018 alkaen:

taso 1 perusteet klo 18-19.30 aloitteleville tanssin harrastajille.
taso 2 jatkotaso klo 19.35-21 kokeneimmille tanssijolle, joille ennakoivaan vartalovientiin perustuvan buggin perusteet ovat jo hyvin hallussa.

Voit tulla mukaan mille tahansa kerralle, sillä jokainen osio on oma itsenäinen kokonaisuus. Yleensä alkeita ei saa haltuun yhdellä tai kahdella kerralla vaan kannattaa osallistua useamman kerran perusteisiin ennen kuin siirtyy jatkotasolle.

*es-rannekkeella alennus!

85 min: 8 € (norm. 12 €)
illan molemmat tunnit yhteensä 13 € (norm. 20 €)

Maksu käteisenä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Huom! Ilmoittaudu sähköpostitse helsingintanssikurssit(at)gmail.com.

Kurssilla pyritään tasapareihin ja siksi ilmoittautuminen on pakollista. Ilmoittautumisen voit tehdä joko yksin tai parisi kanssa. Ilman paria ilmoittautuneet saavat vahvistuksen parin löydyttyä, tanssiparina ilmoittautuneet pääsevät aina mukaan – vastaanottokuittaus tulee kaikille. Mitä aiemmin ilmoittaudut, sitä varmemmin mahdut mukaan.

Tunneilla on kiertävä parinvaihto, joten omaa paria ei tarvita. Halutessasi saat tanssia oman parisi kanssa.

Asustesuositus: Matalat mukavat sisäkengät esim. lenkkarit sekä kevyt ja rento vaatetus esim. t-paita ja verkkarit.

Tervetuloa torstaisin Pakilaan!

Ks. lisätiedot Helsingin tanssikurssien sivuilta: http://www.helsingintanssikurssit.fi/413417030

Ps. Kaipaatko seuraa kurssille? Pohditko, onko muita eurosinkkuja paikalla? Kaipaatko varmaa paikkaa kurssilta eli paria mukaanpääsyn varmistamiseksi? Puuttuuko *esRanneke? Liity Facebookin *esTanssijat-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/esTanssijat/! Voit myös laittaa s-postia es.KooMarge(at)gmail.com – Marge on pääsääntöisesti paikalla parillisilla viikoilla.
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet